Policajac goloruk savladao razbojnika! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Heroj dana u Srbiji je policajac Nemanja Pavlović (29), van dužnosti i bez oružja savladao razbojnika u Mladenovcu. Evo šta kaže - kako je izgledao noćni obračun s lopovom.

Policajac goloruk savladao razbojnika! (FOTO,VIDEO) Foto: KURIR

Tokom noći u objektu brze hrane "Pink panter" u Ulici kralja Aleksandra Obrenovića u Mladenovcuodvijala se prava drama- razbojnik je poručio hranu, sačekao da ostale mušterije izađu napolje, a zatim uperio pištolj u pedesetšestogodišnju radnicu i tražio da mu preda novac. Radnica je počela da doziva pomoć i istrčala iz objekta, a za njom i razbojnik.

I onda se ispred lokala slučajno pojavio policajac Nemanja Pavlović (29).

On je za "Kurir" ispričao da je čuo radnicu koja doziva pomoć i govori da je napadnuta.

"Izašao sam iz auta, video sam šta se dešava - da je lice uperilo pištolj ka radnici i da je ona uspjela da izađe istrčao je i on...Krenuo sam na njega i rekao mu 'Stoj, policija', legitimisao sam se...On je u tom trenutku ka meni uperio oružje...Čudan je to osjećaj - gledate samo u taj pištolj i jedino što razmišljate je da ga uzmete, nemate mnogo drugih mogućnosti", skromno priča Nemanja.

On je ispričao i da do sada nikada nije bio u takvoj situaciji, kao i da ne bi želio da se ona ponovi.

Na pitanje da li se plašio odgovara:

"U takvim trenucima nemate vremena za strah niti da razmišlate šta može da se desi. Gledate da onespobite to lice i zaštitite građane", objašnjava policajac Nemanja Pavlović.

Tagovi:
Sve vijesti