Terminator se vraća kao film i igra

Autor:

Terminator će još jednom harati velikim platnima, ako sve bude kako treba, a postoji nada i da će nova igra, koju niko nije očekivao, biti među hitovima ove gejmerske sezone…

0
A- A A+
terminator Foto: YouTube/screenshot/Movieclips Classic Trailer

  Ostalo je još nešto jače od mesec dana do svetske premijere filma Terminator: Dark Fate (Mračna sudbina), pa se i uzbuđenje obožavalaca ove filmske franšize povećava. Pre oko mesec dana smo imali zvaničnu najavu da Terminator stiže u Mortal Kombat 11, pa i razočaranje da ga neće “glumiti“ Švarci, a sad dolazi niotkud čak i nova Terminator igra!

Novu igru radi studio Reef Entertainment, koji je već ranije imao iskustva sa prevođenjem akcionih hitova 80-ih u svet video igara, jer stoje iza igre Rambo: The Video Game iz 2014. godine, koja baš i nije za pohvalu, jer joj je ocena prilično jadna - 34/100 na Metacritic-u, podseća nas Play! Zine. No, nadamo se da su sad stekli nekakvo iskustvo i učili na greškama, pa možda dobijemo i prihvatljivu Terminator igru.

Ono što ohrabruje jeste da je u pitanju singlplejer pucačina iz prvog lica, dakle fokus je isključivo na tome. U igri uskačemo u čizme redova Džejkoba Riversa, vojnika otpora u diviziji Pacifik. Iako “mali” i običan vojnik, iznenada saznaje da ga SKYNET juri i da je određen za “gašenje” (terminaciju).

Izvor: Reef Entertainment

Tagovi:
Sve vijesti