"Nisam više starleta, ali ne stidim se golišavih fotki"

Autor:

Pobednica rijalitija otkriva za srpsku štampu da je "ponosna što pred unučićima neće imati čega da se stidi".

0
A- A A+
Stanija i Marko Foto: ATA Images/Antonio Ahel 6

  Stanija Dobrojević pričala je za "Alo" o tituli starlete za koju tvrdi da je lično uspostavila u Srbiji, a sada je više ne želi.

"Pre više od deset godina, uvela sam termin 'starleta' u Srbiju. Tada je bio cilj da kopiramo Kim Kardašijan, što smo i uspele, ali sada postoji čitava armija nekakvih starleta, pa sam zbog svih tih devojaka odlučila da ja budem starleta u penziji. Sve što sam mogla, već sam ostvarila. Bila sam u dosta rijalitija, imala muzičku karijeru, postala zvezda, a pritom sam obrazovana. Vreme mi je za penziju", rekla je ona.

"Nemam pravu naslednicu, potrebna nam je neka lepa, zgodna i atraktivna devojka, a da je pritom i obrazovana i da ume da pošalje pravu poruku. Takođe, trebalo bi da bude i finansijski samostalna," rekla je ona.

"Kada sam ja pravila skandale i bila prava starleta, prelepo mi je bilo da se fotkam za muške časopise. Sada, kad više nisam u tom fazonu, mnogi me pitaju da li se toga stidim. Nije me blam, da se nisam skidala, nikad ne bih bila tu gde jesam. Pa i Merilin Monro i Kim Kardašijan su se skidale gole, pa im deca nisu zamerila," rekla je Stanija, koja je možda zaboravila da Merilin Monro nije imala decu, a da najstarije dete Kim Kardašijan ima samo šest godina.

"Moja deca, ma moji unučići, ima da pričaju kakva im je bila baka," rekla je ona.

Stanija je usput potvrdila da će, zajedno sa dečko Markom Markovićem, posle Nove godine ući u Zadrugu.

Tagovi:
Sve vijesti