NFL šampion dao OTKAZ zvezdi zbog optužbi za silovanje!

Autor:

Do ovog leta, bio je jedno od zaštitnih lica lige. A, onda su počeli ogromni problemi - suspenzije, optužbe i čak DVA otkaza u nekoliko nedelja.

0
A- A A+
Foto: Tanjug, Lynne Sladky/AP

  Veliki NFL skandal!

Hvatač Nju Inglanda, Antonio Braun (31) dobio je otkaz posle samo 11 dana saradnje sa šampionom, jer je tokom kratkog boravka među Petriotsima dva puta optužen za silovanje!

Takav publicitet nije potreban nijednom timu, pa je slavna NFL franšiza iz Bostona potvrdila rastanak sa potamnelom zvezdom lige. Da situacija po Brauna bude teža, drugi put je dobio otkaz ovog leta, jer je prethodno u Rejdersima otpušten 7. septembra, samo dan pre nego što bi njegova plata za aktuelnu sezonu postala garantovana.

Problematični "vajd risiver" stigao je u Rejderse posle devet godina u Pitsburgu, ali je u novom timu nizao incidente i probleme.

Najpre je nedovoljno obuven zamrznuo sopstvenu nogu u krio-komori u Francuskoj, potom se nije pojavljivao na treninzima i zbog toga bio kažnjen, a svađao se i zbog svoje kacige, koja više nije u skladu sa bezbednosnim pravilima lige, ali nije hteo da je promeni,

Povrh toga, 10. septembra se oglasila Britni Tejlor, Braunov bivši kondicioni trener, optužbom da je tri puta seksualno napastvovao. Nekoliko dana kasnije, tokom njegovog boravka u Nju Inglandu, u javnost je sa istim optužbama izašla još jedna ženska osoba, a u međuvremenu se javio i jedan doktor iz Pitsburga, koji je optužio NFL zvezdu da ga je takođe maltretirao i ponižavao tokom pregleda.

Zbog svega navedenog, Braun je optušten i protiv njega je liga pokrenula istragu. Ako bude kažnjen, imaće pravo da "odradi" kaznu i kao slobodan igrač.

Sve vijesti