Pjevač potvrdio: "Nemam više djevojku, opet sam sam"

Autor:

Pjevač nije više u ljubavi sa ljepoticom Ljubicom Rajković

Pjevač potvrdio: "Nemam više djevojku, opet sam sam" Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sloba Radanović

Sloba Radanović nedavno je raskinuo s djevojkom Ljubicom Rajković, s kojom se nakon razvoda od Kristine Kije Kockar prvi put pojavio u javnosti, prenosi "Kurir".

Iako je pjevač mislio da se konačno skrasio pored misice, on je ipak riješio da stavi tačku na vezu, a razlog je prvenstveno ljubomora i nepovjerenje.

"Kaže da ima preveliki pritisak zbog posla i da ne želi da ga mu još neko dodatno stvara, bez obzira na to što ju je zavolio. On nije navikao tako da funkcioniše, pogotovo sada kada ne zna gdje udara od posla i snimanja. Ljubica je jako dobra djevojka, ali ne može da se nosi s njegovom popularnošću, a i često mu je prebacivala zbog nastupa, kao i ljubavnih poruka koje dobija na društvenim mrežama", rekao je izvor blizak pjevaču za ovaj list, a novi emotivni status potvrdio je i Sloba:

"Tačna vam je informacija, nemam više djevojku, opet sam sam. Zaista ne bih ništa komentarisao o tom pitanju. Nije trenutak, a i ne mora moj privatni život svaki put da bude na udaru. Hvala vam na razumijevanju", rekao je on za "Kurir".

Ljubica Rajković je atraktivna misica, koja nosi lente "Miss Earth Serbia" i "Miss Balkan" za ovu godinu, studira srpski jezik i književnost i sertifikovani je instruktor zumbe. Ona je nedavno ponijela lentu Top modela, a kako je izgledala u bikiniju, izvolite, pogledajte!

Izvor: MONDO Crna Gora

Sve vijesti