Džak krompira za Novaka Đokovića! (FOTO)

Autor:

Slika koja je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Džak krompira za Novaka Đokovića! (FOTO) Foto: Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Najbolji srpski teniser Novak Đoković podijelio je putem društvenih mržama nekoliko slika koje su oduševile sve njegove mnogobrojne obožavaoce.

On je na svom Instagram profilu objavio fotografije iz sela Brzeće kod Kopaonika na kojima se vidi kako sa mještanima vadi krompir.

"Zahvalan sam na iskustvu koje sam doživio u Brzeću. Ljudi iz ovog kraja su veoma prijatni, ali u isto vrijeme i jako vrijedni. Svako od njih ima neku autentičnu i interesantnu priču. Srce mi je puno što oživljavam brojne uspomene iz djetinjstva", napisao je on pored slika.

Dodao je još i da je srećan što sreće ljude koji su bili dio njegovog odrastanja i koji su mu pomogli da živi svoj san kao profesionalni teniser, a za trud je dobio i poklon.

"Zaista sam pun emocija. A usput sam dobio i poneki krompir, za trud", napisao je on još, a ispod su se nizali brojni lajkovi i komentari.

"Bravo legendo", "Svaka čast kralju", "Bravo Nole", "Veliki si Novače", samo su neki od mnogobrojnih pozitivnih komentara njegovih oduševljenih pratioca.

Novak se već neko vrijeme nalazi u Srbiji, a na ovim fotografijama možemo vidjeti čime se on bavi ovih dana u okviru novog projekta u fondaciji "Novak Đoković".

Kako Nole vadi kropir pogledajte OVDJE.

Sve vijesti