Da li je ova zgodna Italijanka dostojna zamjena za JLO?

Autor:

Evo kako izgleda djevojka pjevačicinog bivšeg muža.

Da li je ova zgodna Italijanka dostojna zamjena za JLO? Foto: Instagram/screenshot/raffaellamodugno

Latino pjevač, veliki zavodnik i bivši muž pjevačice Dženifer Lopez, Mark Entoni ženio se četiri puta i isto toliko puta se razvodio do sada, ali izgleda da vjeru u ljubav ne gubi.

Iz braka sa Dženifer, koji je trajao deset godina i bio izuzetno medijski propraćen ima blizance, a sa bivšom je ostao u dobrim odnosima.

Sada je Mark našao još jednu zamjenu za popularnu pjevačicu. Njegova nova izabranica je tamnoputa dugonoga Italijanka Rafaela Modunjo.

Rafaela je manekenka i model koja je 2011. ponela titulu Mis Italije, a od tada je radila za brojne svjetske modne brendove. Pojavljivala se i u mnogobrojnim spotovima poznatih pjevača, od kojih je najviše pažnje privukao onaj za pjesmu "Timber" repera Pitbulla.

Ova ljepotica je 2012. godine bila u vezi sa fubalerom Dijegom Forlanom koji je tada igrao za klub Inter Milano. Rafaela se trudi da svoj ljubavni život od javnosti krije "ko zmija noge", ali vezu sa Markom nije mogla dugo sa sakriva.

View this post on Instagram

A post shared by Raffaella Modugno (@raffaellamodugno) on

Mediji su neko vrijeme nagađali da je par u vezi, ali je menekenka tek prije godinu i po dana odlučila da za jedan Italijanski magazin potvrdi da je u vezi sa pjevačem.

"Naša veza je nova, mi smo praktično u fazi upoznavanja", rekla je ona tada.

Sve vijesti