Sastav Partizana: Ipak, bez Sume, oni "lome" AZ

Autor:

Ovo je očekivani sastav Partizana za meč protiv Alkmara, u 1. kolu Grupe L Lige Evrope.

Sastav Partizana: Ipak, bez Sume, oni "lome" AZ Foto: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Sejduba Suma, neće biti među starterima za duel u četvrtak uveče protiv AZ Alkmara. Vezni fudbaler Partizana šansu će najvjerovatnije vrebati sa klupe.

Trener Partizana Savo Milošević i njegovi saradnici iz stručnog štaba donijeli su odluku da ofanzivni dio veznog reda protiv Holanđana čine Zoran Tošić, Bibras Natho i Takuma Asano. Ovaj trio bi trebalo da "pakuje" i kreira igru crno-bijelih

Iskusnom Tošiću povjerena je desna strana, Izraelac, koji je vrhunsku klasu potvrdio u nekoliko odigranih utakmica za "parni valjak", dejstvovaće između dvojice krilnih napadača, a iza najisturenijeg Umara Sadika. Za očekivati je da se Nigerijcu u napadu više pridodaje hitronogi Asano, čija bi brzina mogla da bude od velikog značaja, kao na debiju protiv Malatije.

Tandem defanzivnih "vezista" ostaje isti. Saša Zdjelar i Aleksandar Ščekić djeluju vrlo dobro od početka sezone i pored izraženih odbrambenih sposobnosti imaju sve značajniju ulogu i u ofanzivi.

Milošević neće mijenjati ni zadnju liniju, tačnije nastupiće četvorka koja je počinjale sve bitne utakmice ove sezone: Nemanja Miletić na desnom deku, u sredini Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović i lijevo Slobodan Urošević.

Gol Partizana čuvaće Vladimir Stojković.

To je ukratko očekivana postava Partizana, ali zna se ko ima posljednju riječ. U četvrtak oko 20 časova riješiće se, ako uopšte i postoji, posljednja nedoumica oko sastava.

OČEKIVANI SASTAV: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar - Natho, Tošić, Asano - Sadik.

Tagovi:
Sve vijesti