Glumica o 15 godina mlađem dečku: Predivno mi je

Autor:

Lidija Vukićević uživa u ljubavi.

Glumica o 15 godina mlađem dečku: Predivno mi je Foto: ATA Images/Antonio Ahel 20. 7. 1962. Lidija Vukićević

Glumica Lidija Vukićević (57) ima dečka koji je od mlađi 15 godina.

Čuvena Violeta iz kultne serije "Bolji život" istakla je da uprkos godinama živi kao tinejdžerka, da je zaljubljena do ušiju, ali svog muškarca krije od javnosti.

"Predivno mi je sa njim! Vidi se na kilometar da sam zaljubljena. Nikad nisam bila namćor, oduvek sam vedrog duha, ali kada sam zaljubljena, imam osmeh od uveta do uveta. Neka misli ko šta hoće, ali volim mlađe muškarce od 41 do 45 godina. Našla sam zlatnu sredinu", istakla je ona za "Informer".

Glumica je nedavno bila na luksuznom odmoru u Zanzibaru.

"Bili smo smešteni u predivnoj kući sa pogledom na okean. To mi je jedno od najlepših putovanja jer sam tamo bila sa svojom voljenom osobom", rekla je ona.

Lidija Vukićević je bila u braku s bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom, od kojeg se razvela 2000. godine i s kojim ima dva sina, a o sadašnjem dečku se samo zna da je imućan čovek iz inostranstva. Glumica ga je upoznala na jednom putovanju, kada se pohvalila da se vratila njegovim privatnim avionom.

"Otišla sam velikim avionom, a vratila se malim, privatnim, zajedno sa novim dečkom. Lepo mi je i traje već neko vreme, pronašla sam srodnu dušu. Provodim sadržajno vreme sa partnerom, a volim i čekanje, romantiku, volim sve sa njim", rekla je ona u februaru 2018. godine.

Tagovi:
Sve vijesti