Srpski MMA borac ubijen u Americi

Autor:

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik preminuo je nakon ranjavanja nožem u SAD, gdje je živio i radio, prenosi Kurir.

Srpski MMA borac ubijen u Americi Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Bivša MMA zvezda čiji je nadimak bio "Srpski ratnik" ovog puta nije preživeo napad već je podlegao povredama, izvestio je portal Amarketnjuz prenoseći potresne objave kojim su se Perkićevi mnogobrojni prijatelji oprostili od njega na društvenim mrežama. Počast su mu odale i bivše kolege iz MMA.

Da podsetimo, Perkić je široj javnosti postao poznat 2017.godine kada je preživeo ubadanje nožem u Americi tokom pokušaja dvojice nasilnika da mu ukradu automobil, piše Kurir.

"Video sam kombi, koji je išao velikom brzinom, pa sam očekivao da će samo proći. Međutim, dvojica su izletela iz njega i pokušala da mi otmu auto", rekao je Perkić za lokalne medije.

Naneli su mu čak deset uboda u ramena i leđa.

"Jednom sam bacio na zemlju i udarao ga. Tada sam osetio bol u ramenu. Prvo sam pomislio da me drugi napadač udara, ali me je ustvari ubo nožem", dodao je Perkić.

Pljačkaši su se zatim vratili u kombi i pobegli. Perkiću je u bolnici ukazana pomoć, posle čega je pušten na kućno lečenje.

Ovog puta ubadanje nožem nije preživeo!

Informacija o njegovoj smrti, ipak, nema mnogo. Preminuo je nakon nedavnog incidenta u kojem je izboden, objavio je sajt 360NG.

Njegova supruga Natalija Perkić prijatelje je obavestila o smrti svog muža kao i o mestu i vremenu sahrane.

Iza Saše Perkića ostala je supruga Natalija i dvojica sinova.

Tagovi:
Sve vijesti