Sandra Afrika o skandaloznom snimku: "Sramota me je"

Autor:

Pjevačica se oglasila povodom lažnog snimka koji se nedavno pojavio na internetu.

Sandra Afrika o skandaloznom snimku: "Sramota me je" Foto: ATA Images

Sandra Afrika ponovo je u centru pažnje nakon što se prošle nedelje našla usred skandala u vezi sa lažnim intimnim snimkom koji se pojavio na internetu.

Iako je pjevačica demantovala da je ona na snimku, a isto učinio i njen menadžer jednostavnim objašnjenjem da "djevojka sa snimka ni ne liči na Sandru, niti ima tetovaže kao pjevačica", glasine i dalje kolaju.

"Bijesna sam i ljuta. Preko glave mi je da me dovode u afere s kojima apsolutno nemam veze. Poslednjih dana nisam oka sklopila zbog budalaština, ne jedem i glava mi je kao kuća. Sramota me je što sam dovedena u situaciju da uopšte moram da pričam o tome. Znam ko sam i šta sam i nikad sebi i svojoj porodici ne bih priredila ovako nešto", istakla je pjevačica za "Kurir Stars" i dodala:

"Nisam rekla da sam nevina, ali afera u koju pokušavaju da me uvuku nedopustiva je nekome ko želi da se bavim mojim poslom. Druge ne osuđujem, ali smatram da je ovo kako ja radim dobro i ispravno."

Sandra se zbog ovakvih glasina povukla s društvenih mreža i tom prilikom samo kratko objavila:

"Nakon svih ovih događaja danima unazad i intervjua pojedinaca, neću se više oglašavati na društvenim mrežama. Za dva mjeseca objavljujem svoj drugi album i svu moguću energiju fokusiraću isključivo na to", napisala je Sandra nedavno na Twitteru.

Tagovi:
Sve vijesti