Košarkaš koga najviše "smaraju" na Twitteru ide u BARSU

Autor:

Navikli smo da se s navijačima na društvenim mrežama "proziva" oko dolaska u njihov klub, ali sada je ta priča završena. Bar do sledećeg ljeta.

Košarkaš koga najviše "smaraju" na Twitteru ide u BARSU Foto: MN Press

Sada je i zvanično!

Zvijezda svakog "prelaznog roka" u Evropi, američki plejmejker Malkolm Dilejni (30, 191cm), promovisan je sa dresom Barselone, kluba koji se opasno pojačao tokom ovog ljeta, pa ga mnogi s pravom smatraju najvećim kandidatom za osvajanje Evrolige.

Pored Dilejnija, stigli su i Nikola Mirotić, Brendon Dejvis, Kori Higins i Aleks Abrines, tako da će Svetislav Pešić imati vrlo jaku ekipu na okupu.

Što se tiče samog Dilejnija, kazao je da misli da u Barselonu dolazi u idealnom trenutku, dok smatra da je prethodnih godina sazrio, naročito u Kini gde je otkrio "staro samopouzdanje" koje je imao u Evropi (Lokomotiva, Bajern).

Nije tajna da ga je mnogo klubova želelo, a zanimljivo je da je redovna pojava na Twitteru da ga navijači zovu u svoje timove, i kada nije došlo do samog kontakta sa igračem.

Twitter Embed Code

Malkom Dilejni je u tom smislu postao i "zvijezda društvenih mreža" pošto je često ulazio u polemiku sa navijačima, čak i sa ovih prostora, ali vjerovatno će ga sada ostaviti na miru, posle potpisa jednogodišnjeg ugovora sa Barselonom.

Ovaj košarkaš je pored pomenutih klubova igrao i u Belgiji i Ukrajini, dok je dvije sezone nosio i dres Atlanta Hoksa.

Sve vijesti

Mondo izdvojeno