Viktorija Bekam: Sve što radim nailazi na kritike

Autor:

Viktorija Bekam u intervjuu za britanski "Glamur" otvoreno govorila o primeru koji pruža svojoj deci, samopouzdanju i pogrešnim modnim izborima.

0
A- A A+
bekam Foto: Gulliver/Getty Images/Anthony Harvey

  Viktorija Bekam (45) već godinama ima uspešnu dizajnersku karijeru, ali se ipak često nađe na meti kritika - zbog ovoga ili onoga, razlog se uvek nađe. Nedavno su je, recimo, kritikovali zbog toga što angažuje premršave manekenke i time daje loš primer i svojoj deci, posebno ćerki.

Govoreći upravo o tome kakav primer daje svojoj deci, ali i o izgledu, Bekamova kaže: "Kada imate decu, morate da razmišljate o svemu jer oni stvarno sve primećuju. Nikada ne bih sela sa decom i preskočila obrok – oni moraju da vide da njihova mama jede zdravo, morate da im pokažete kako da budu zdravi i zadovoljni sobom".

Viktorija kaže i da, pošto je bila žrtva ismevanja i vršnjačkog nasilja u školi, svoju ćerku uči da se lepo ponaša prema drugim devojčicama, govoreći joj o svojim iskustvima.

S obzirom na to da je već više od dve decenije pod budnim oko javnosti, prvo kao pevačica, sada kao dizajnerka, on kaže da ključnu ulogu u održavanju uspešne karijere igra to što se "ne folira".

"Vrlo je oslobađajuće prihvatiti sebe takvog kakav si u 45. godini i uživati u tome, osećati se zadovoljno", istakla je Viktorija.

Nedavno je lansirala i svoju kozmetičku liniju, a kaže da joj je to dosta podiglo samopouzdanje i da je bilo "vrlo oslobađajuće".

"Želim da se svi osećaju kao najbolja verzija sebe, da paze na sebe. Želim da pomognem ljudima da uživaju u sebi, takvi kakvi su. Da, svi – i ja – imamo bore i to je sasvim OK!", poručuje.

Kao što smo već rekli, pod budnim je okom javnosti, a to znači i da je često na meti kritika. Ipak, uspeva da ignoriše negativne komentare.

"Mislim da će moja kozmetička linija govoriti sama za sebe, baš kao što je slučaj sa mojom odećom. Znam da će sve što radim da naiđe na kritike i to je OK, ali ne dozvoljavam da mi se to ispreči na putu. Ja sam veoma pozitivna osoba. Ako šaljete pozitivnu energiju, to ćete i da dobijete zauzvrat".

Nekada se oblačila dosta provokativnije nego sada, ali kaže nema problem sa tim kad pogleda stare fotke.

"Da li bih to nosila danas? Naravno da ne! Ali tada mi je to bilo u redu i ponosna sam na ono što smo Dejvid i ja postigli".

Tagovi:
Sve vijesti