Zvezda počinje slobodnu prodaju paketa za LŠ

Autor:

Sezonci i članovi su već imali priliku da dođu do ulaznica za duele sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom, a sada će to moći i svi ostali navijači Crvene zvezde.

Zvezda počinje slobodnu prodaju paketa za LŠ Foto: MONDO/Goran Sivački

Uz mnogo manju gužvu i određene popuste, navijači Crvene zvezde sa sezonskim kartama i članovi kluba mogli su proteklih nekoliko dana da kupe pakete ulaznica za Ligu šampiona, a od ovog ponedjeljka u 10 časova to će moći i svi ostali koji žele da gledaju crveno-bijele u Beogradu protiv Olimpijakosa (1.10), Totenhema (6.11) i Bajern Minhena (26.11).

Cijene paketa su: 101 euro (sever i jug), 203 eura (istok bok), 254 eura (istok centar i zapad bok), 305 eura (zapad centar), 508 eura (VIP zapad), 762 eura (VIP 1 i VIP Galerija).

Prodaja će se odvijati paralelno na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" (od 10 do 18 časova) i na sajtu Iticket.rs. Svaka punoletna osoba može kupiti maksimalno četiri paketa karata uz pokazivanje ličnog dokumenta.

"Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno tri rate za kreditne kartice Banke Inteza", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Prvu utakmicu u Ligi šampiona ove sezone crveno-bijeli će igrati iduće srijede u Minhenu. Evo foto-podsjetnika kako je bilo 1991, kada je Zvezda slavila 2:1 u prvoj utakmici polufinala Kupa šampiona:

Sve vijesti