Sećate se braka Anđeline sa ovim glumcem?

Autor:

Bili Bob Torton i Anđelina Džoli su bili par koji je pravio skandale na svakom koraku...

0
A- A A+
Anđelina Džoli Foto: YOUTUBE/SCRENSHOT/ HOLLYWOOD ARCHIVE

  A, izgleda da su i dalje u prijateljskim odnosima - 16 godina nakon razvoda!

"Dobri smo prijatelji. Prijatelji smo već godinama i godinama i godinama", rekao je Bili Bob Torton na pitanje o svojoj bivšoj ženi Anđelini Džoli.

"Proveravamo jedno drugo. Ona nije često u gradu, pa se ne viđamo toliko, ali pričamo", istakao je on za "Us Weekly".

Anđelina (44) i Bili Bob (64) venčali su se u maju 2000. godine, a rastali se u junu 2002, s tim što je zvaničan razvod došao tek 2003. godine.

Mediji su pomno pratili njihov ekscentrični odnos, a najpoznatija situacija je kada su oko vrata nosili krv jedno drugog. Torton je u jednom intervjuu 2016. godine otkrio da se "osećao kao da nikada nije bio dovoljno dobar za nju", pošto se njene ambicije u svetu humanitarnog rada nisu poklapale s njegovim opuštenijim načinom života.

Za krv koju su nosili u bočicama oko vrata, istakao je da "mu to nikada nije priraslo k srcu", a ideju za tako nešto je dobila Anđelina pošto su snimali u tom momentu filmove u drugim zemljama i bili razdvojeni.

Nakon njihovog razvoda, svi već znamo priču o Anđelini i Bredu Pitu u kojeg se zaljubila 2004. godine na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Venčali su se deset godina kasnije, a podneli razvod dve godine nakon zvaničnog sklapanja braka, 2016. godine i dele starateljstvo nad šestoro dece.

U međuvremenu, Bili Bob je oženio Koni England u oktobru 2014. godine i i dalje su u srećnom braku.

Sve vijesti