Katarina Grujić za MONDO o teškoj bolesti

Autor:

Uprkos ozbiljnosti situacije u kojoj se našla, mlada pevačica je izašla ranije iz bolnice i vratila se poslu.

Katarina Grujić za MONDO o teškoj bolesti Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Pevačica Katarina Grujić doživela je nedavno ozbiljan zdravstveni problem kada joj je ustanovljena infekcija bubrega, ali ona je uprkos tome odlučila da nastavi s poslom i izašla iz bolnice kako bi nastupala.

"Već sam se uveliko vratila nastupima, ali naravno ne radim istim tempom kao pre, sada to ne mogu. Ne bih smela da obavljam obaveze koje svakodnevno obavljam, ali polako se vraćam u staru formu", istakla je folkerka za MONDO i dodala da je situacija zaista bila ozbiljna kako se i pisalo u domaćim medijima.

"Iskreno jeste. Malo je falilo i da izgubim bubreg, trebalo je da ležim sigurno još dve nedelje u bolnici, ali sam morala da izađem ranije na svoju inicijativu zbog koncerta na Ušću koji je tada bio održan. Jeste bila ozbiljna situacija, ali Bože moj, sve je to loše nekako iza mene", rekla je Katarina koja nije mogla da propusti ovaj koncert, pošto joj je, kako je rekla, taj nastup bio ispunjenje sna.

Ona nam je još otkrila da je u trenutku kada je shvatila kolika je ozbiljnost njene zdravstvene situacije, uspela da stane i razmisli o svom životu, kao i onome šta je bitno, a šta i ne toliko...

"Svašta mi je prolazilo kroz glavu u tim momentima i shvatila sam ono što sam i ranije znala, samo nisam primenjivala - ne treba se opterećivati oko sitnica i gluposti, samo je bitno u životu da ste zdravi i srećni", zaključila je pevačica.

Sve vijesti