Dva najjača iPhone telefona deblja nego prethodnici

Autor:

Evo i razloga zašto su dva nova najjača iPhone telefona deblja, nego prethodnici.

0
A- A A+
iPhone Foto: MONDO/Apple

  Kompanija Apple je prećutala mnoge stvari na premijeri iPhone 2019 serije telefona, a dežurnim lovcima nije promakla činjenica da su novi iPhone 11 Pro Max i iPhone 11 Pro gotovo za pola milimetra deblji, nego iPhone XS i iPhone XS Max. Da, nije smak svijeta, pomislićete vi, ali dodajte tome i kameru, koja štrči iz kućišta, kao i činjenicu da se telefona “klacka“, kad je naslonjen zadnjim dijelom na podlogu i imate recept, koji pojedine korisnike baš nervira.

Apple ima dobar razlog za obje stvari. Prvo, kamera je najbolja na telefonima dosad i kao takva, iako ružna na oko, nije mogla da bude “ugurana“ u kućište, a da zadrži takve performanse. Drugo, telefon je deblji, jer su baterije jače i iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max u stanju su da ponude autonomiju za četiri do šest sati dužu u odnosu na iPhone XS i iPhone XS Max.

Debljina iPhone XS telefona je oko 7,7 milimetara, dok su iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max debljine 8,1 milimetar. Dakle, razlika je svega 0,4 milimetra i ako nas pitate - neosjetna, ali kao što smo rekli, ljudi su primijetili da je novi iPhone jednostavno deblji, nego prošlogodišnji model.

iPhone 11 je identičnih dimenzija modelu iPhone XR.

Izvor: Apple

Izvor: Apple

Izvor: Apple


Tagovi:
Sve vijesti