Objavljene PRVE FOTOGRAFIJE iz GTA VI igre?!

Autor:

Gejming zajednica na internetu “gori“ - da li su ovo prve fotografije iz GTA 6?!

Objavljene PRVE FOTOGRAFIJE iz GTA VI igre?! Foto: Reddit/ Twiter Supervault

Titulu najduže očekivane igre na svim platformama ubedljivo nosi Grand Theft Auto VI, a i pored ogromnog interesovanja fanova, zvaničnih detalja od Rockstar ekipe stiglo je izuzetno malo. Prethodnih meseci se dosta govorilo o GTA VI, kao i o mogućnosti da će se pre njega pojaviti Bully 2, ali ništa od toga nije potvrđeno.

Još jedan niz glasina je sad pronašao svoj put do fanova i navodno su u pitanju prve fotografije iz same igre. Fotke su se pojavile na Reddit mreži, a gde bi drugo, odakle su ubrzo obrisane, ali sad su dostupne samo putem objave na Twitter mreži (i kod nas zahvaljujući Play! Zine ekipi, naravno)!

Kvalitet slika je dosta loš, jer ne radi o snimcima ekrana, već o fotografiji koja je krišom uslikana telefonom. Na osnovu istih, vidimo da deo glasina može biti tačan, jer je tu retro atmosfera prepuna neonskih boja i sa lokacijama koje podsećaju na Vice City.

Naravno, sve ovo moramo uzeti sa rezervom dok ne dobijemo zvaničnu potvrdu, pošto je u prošlosti bilo dosta “procurelih” informacija koje su se ispostavile kao potpuno netačne. Dok čekamo na zvaničnu potvrdu, pogledajte video u kojem se govori o najbitnijim detaljima GTA VI igre, koje mislimo da znamo…

Izvor: Play! Zine

Tagovi:
Sve vijesti