Četiri pit bula brutalno ubijena u park-šumi na Zlatici

Autor:

Nepoznati počinilac (ili više njih) prije nekoliko noći usmrtio je četiri psa u park-šumi na Staroj Zlatici, kod starog stadiona, piše Pobjeda.

1
A- A A+
pitbul,pit-bul Foto: Screensoht/Youtube/Beastly

  Kako nezvanično saznaje ovaj list, sva četiri psa su rase pit bul.

Psi su pronađeni  sa ranama na glavi, a pretpostavlja se da su usmrćeni metalnim oštrim predmetom, poput čekića ili sličnog oruđa. Kada su nadležne službe (Komunalna inspekcija, Policija, Čistoća i veterinari) stigle na lice mjesta, jedan od ta četiri psa je još bio živ, ali je uginuo od zadobijenih povreda.

Iz preduzeća Čistoća kazali su da su, shodno nadležnostima, njihove ekipe uklonile leševe.

“Po rješenju Komunalne inspekcije, prije dvije večeri izašle su ekipe na lice mjesta u park-šumi na Staroj Zlatici (kod starog stadiona) i uklonile leševe pasa. Dalje radnje u ovom slučaju sprovodiće nadležne institucije”, poručili su Pobjedi iz Čistoće.

Iz Pobjede su poslali pitanja i Komunalnoj inspekciji, Upravi policije i Upravi za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove, a iz tih institucija je rečeno da će im biti odgovoreno na pitanja: da li su i na koji način ubijeni, tj. šta pokazuje izvještaj veterinara, šta je policija preduzela, da li su pronađeni počinioci tog nedjela, kao i šta je učinjeno sa njihovim leševima.

Godina dana od trovanja, ubica nije odgovarao (VIDEO)

Sve vijesti