Novi Resident Evil: Obrnute uloge (VIDEO)

Autor:

Obrćemo uloge u novoj Resident Evil igri - biraćemo stranu i prvi put imati priliku da budemo zli masterum!

0
A- A A+
Resident Evil Foto: MONDO/CAPCOM

  Velika promena uloga spremna je za novu Resident Evil igru, koja za sada nosi naziv Project REsistance. Ovaj naslov okuplja četiri pobunjenika, dva muška i dva ženska, koji su uspeli da se spasu nasilnog i ubilačkog eksperimenta i traže izlaz iz Ambrela korporacije. Naravno, na putu ka svetlosti tumaraće razrušenim laboratorijama u kojoj vrebaju zombiji, neživi predatori, nagore noćne more i strah, naravno…

Na okupu su četiri lika, svako na svoj način drugačiji - hakerka, specijalista za hakovanje bezbednosnih i drugih sistema, doktorka, specijalista za brzo lečenje, rmpalija, specijalista za vitlanje oružjem i još jedan muški lik, koji je sve u jednom tj. momak za sve.

Misije će biti mračne, napete i vremenski limitirane. Novi sistem preživljavanja trebalo bi da donese potpuno novu dimenziju u Resident Evil gejmplej, jer ovog puta ćemo morati da žurimo, mislimo brzo, budemo precizni i što manje preplašeni. A, razloga za strah će biti, jer će s druge strane, kao peti igrač biti “neko naš“, ko će ručno upravljati svojim zlim scenarijem, kojim će pokušati da nas spreči da ne izađemo na svetlo.

Prvi put u RE igri imaćemo priliku da budemo zli, da ručno puštamo zombije, da upravljamo svakim pojedinačnim čudovištem, postavljamo zamke i smišljamo svašta drugo loše za četvoročlanu ekipu, koja pokušava da se probije kroz bespuće smrtonosne laboratorije.

Uostalom, pratite sajt i pogledajte video, sve će vam biti jasnije i uživaćete, sigurni smo!

Izvor: Youtube/ Resident Evil

Javite nam svoje utiske o ovom zaokretu Resident Evil serijala!

Tagovi:
Sve vijesti