Ovakvi nokti će biti hit tokom jeseni i zime!

Autor:

Najbolje od svega? Lako se kombinuju sa odjećom, zbog boje ne morate da brinete!

0
A- A A+
nokti, šaka, ruka Foto: Guliver/Getty Images/krisanapong detraphiphat

Tri glavna trenda za jesen i zimu 2019. biće uglavnom neutralni, što je dobra vijest za sve dame koje vole da uklope manikir sa garderobom.

"Frenč"

Providni ili neutralni lak, sa bijelim vrhovima noktiju, vraća se u modu! Nokti uvijek izgledaju cakum-pakum, a nema potrebe da brinete da li će vam lak odudarati od garderobe.

Šljokice

Diskretne ili veoma upadljive, kako vi volite! Popularno tokom jeseni i zime biće da imate lak za nokte sa šljokicama. I nije čudno, kada leto ostavimo za sobom i obučemo kapute i džempere, trebalo bi iskoristiti svaku priliku da malo zasijamo! Jedina mana ovih lakova je što se teže skidaju od običnih.

Neutralni

Kremaste nijanse neutralnih boja biće hit, a trebalo bi da odaberete pravu nijansu u zavisnosti od boje vaše kože. Lako ćete odrediti da li imate topliju ili hladniju nijansu - okrenite podlakticu ka sebi, ako su vam vene sa unutrašnje strane ruke plavičaste, imate hladan ton, ako su zelenkaste, topliji je. Uz hladniji ton idu neutralne boje koje malo "vuku" na ružičasto, dok za tople tonove kozmetičari savjetuju bež ili braonkaste nijanse.

Koji je vaša omiljena nijansa laka za nokte za jesen? Recite nam u komentarima!

Tagovi:
Sve vijesti