Džejson Momoa je ponovo ratnik u novoj seriji! (VIDEO)

Autor:

Već od 1. novembra uživaćemo u Apple TV+ seriji "SEE" u kojoj glumi Džejson Momoa!

Džejson Momoa je ponovo ratnik u novoj seriji! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Apple TV

Konačno imamo priliku da pogledamo prvi zvanični trejler za novu seriju u kojoj se Džejson Momoa vraća kao heroj.

"See" je visokobudžetna TV serija, koju je radilo nekoliko poznatih producenata i scenarista, kao i režisera "Igre gladi" filmova i tvoraca serije "Peaky Blinders", o preživljavanju ljudske vrste u bliskoj budućnosti na opustošenoj planeti Zemlji, u kojoj su ljudi ostali bez vida, kako bi se priroda izliječila od svega što joj je čovjek uradio.

Ono malo ljudi, koji su preostali na svijetu trudi se da preživi, a onda se iznenada rode "čudesna djeca", koja mogu da - VIDE! Tada kreće borba onih, koji žele da sačuvaju dvoje djece rođene s ovom uzvišenom mogućnošću i onih, koji žele da ih unište, jer vjeruju da su djeca "prokletstvo svjetlosti", koje ih razara.

Glavnu ulogu tumači Džejson Momoa, "neprežaljeni" Kal Drogo iz "Igre prijestola".

"SEE" emitovanje startuje već 1. novembra, a vlasnici Apple TV aplikacije na svim Apple uređajima moći će da je gledaju besplatno, jer je pretplata za prvih godinu dana gratis!

Nakon toga cijena mjesečne pretplate biće 4,99 dolara.

Momoa je na svom Instagram profilu objavio video nove serije i istakao kako smatra da je ovo najbolja uloga i projekat koji je do sada imao priliku da radi, što uključuje i "Igru prijestola"!

"Konačno je došao dan kada mogu da podijelim ovo sa svijetom. Ova serija je najbolja stvar na kojoj sam do sada imao priliku da radim, kao i moja omiljena uloga", napisao je on.

Pogledajte trejler!

Izvor: Apple TV

Sve vijesti