Klasa je vječna: Majstor bio,majstor je i ostao (VIDEO)

Autor:

Skols na ravijalnoj utakmici još jednom podsjetio da je fudbalski umjetnik.

Klasa je vječna: Majstor bio,majstor je i ostao (VIDEO) Foto: Beta/AP/Jon Super

Po taktovima ser Aleksa Fergusona Mančester junajted je decenijama vladao Premijer ligom.

Svakako stub moćnih "crvenih đavola" bio je Pol Skols. Legendarni vezni fudbaler je igrama za Junajted stekao status jednog od najboljih kreativaca koje je Engleska ikada imala, a to priznanje odale su mu ništa manje slavne i kvalitetnije kolege iz najjačih liga i klubova Evrope - Ćavi, Inijesta i Pirlo.

Da je forma prolazna, a klasa večna, Skols je pokazao na revijalnoj utakmici u čast oproštoja Vinsenta Kompanija od Sitija i Etihada. Jednim potezom (i to kakvim) izbacio je kompletnu odbranu Mančester sitija i saigračima omogućio šansu.

Utakmica koja je odigrana između legendi Mančester sitija i Premijer lige završena je rezultatom 2:2.

Za "građane" su nastupili, pored standarnih prvotimaca Serhija Aguera i Davida Silve, koje je Pep Gavrdiola zamenio posle samo pola sata, jer već za vikend igraju utakmicu: Džo Hart, Pablo Zabaleta, Kolo Ture, Leskot, Najdžel de Jong, Samir Nasri, Stefen Ajrland, Šon Rajt-Filips, Martin Petrov...

Na drugoj strani bili su Van der Sar na golu, Geri Nevil, Karager, Karik, Ešli Kol u obrani, Arteta, Bat, Skols i Gigs u sredini, Robi Kin i Van Persi u napadu..

Tagovi:
Sve vijesti