FIFA 20 DEMO je stigao (VIDEO)

Autor:

Pre nego što se i zvanično pojavi krajem meseca, EA Sports je za verne fanove predstavio FIFA 20 DEMO verziju, koja omogućava da se već sad odigra deo novina, koje su pripremili.

FIFA 20 DEMO je stigao (VIDEO) Foto: MONDO / EA Sports / FIFA 20

DEMO FIFA 20 omogućava da vidimo kakve su to novine u pripremi sa izdanjem za predstojeću sezonu, ali i da ih isprobamo na terenu. FIFA 20 DEMO donosi dva moda igranja, UEFA Champions League i Volta ulični fudbal.

Ligu šampiona možete igrati kao normalan meč sa timovima poput Real Madrida, PSG-a, Čelsija, Liverpula i ostalih, dok je Volta Football tu samo, kako bi iskusili “tri na tri“ nadmetanje na malim terenima. DEMO je potpuno besplatan za preuzimanje sa Origin platforme, ali je velika verovatnoća da ste se i vi poput mnogih igrača dosad sreli sa greškom, koja vam sprečava preuzimanje istog.

Kako biste zaobišli tu grešku na PC-ju, potrebno je da se na Origin prijavite putem pretraživača, a zatim i da u podešavanjima profila izmenite lokaciju na United States region i da potom dodate FIFA 20 DEMO u biblioteku, objašnjava Play! Zine. Na kraju, pokrenete Origin platformu, instalirate DEMO i možete da igrate.

FIFA 20 je jedna od TOP igara koje očekujemo ovog meseca i na osnovu DEMO verzije moramo priznati da nam se dopada, pogotovu Volta mod, a kako sve to izgleda možete pogledati u našem gejmplej videu ispod.

Izvor: Play Zine

Tagovi:
Sve vijesti