Porodični BIZNIS - u Atletiko stiže SIN Čola Simeonea!

Autor:

"Jorgandžije" žele da učine da se trener oseća "kao kod kuće", stiže pojačanje iz porodice...

Porodični BIZNIS - u Atletiko stiže SIN Čola Simeonea! Foto: Guliver/Getty images/Denis Doyle

Atletiko Madrid planira da potpiše ugovor sa sinom Dijega Simeonea Đulijanom koji trenutno brani boje River Plejta, saznaje "Marka".

Naime, crveno-beli žele šesnaestogodišnjeg fudbalera, a on je napustio Argentinu i zaputio se u očev klub gde je pristao da nastupa za omladince.

On je najmlađi sin sjajnog stručnjaka, najstariji Đovani je već napravio fudbalsko ime nastupajući u Seriji A, gde sada igra za Kaljari. Ranije su kružile priče da će upravo on doći na "Vanda Metropolitano", ali taj transfer se nikada nije obistinio pa će ipak drugi "Čolov" pulen dobiti šansu da zaigra za tatu.

I srednji sin trenera Madriđana takođe za život zarađuje na isti način kao ostali muški članovi porodice, ipak on je manje uspešan pa trenutno nastupa za nižerazrednu Ibicu.

Simeone će tako imati priliku da u budućnosti sarađuje sa najrođenijim, a ukoliko se mladi igrač dokaže u mlađim kategorijama možda ćemo imati priliku da vidimo uspešnu porodičnu saradnju, koju zasad, makar u Madridu, nismo videli na vrhunskom nivou.

Najbliže ovoj situaciji nalazi se rivalski Real, ali čini se da sinovi Zinedina Zidana nisu blizu toga da zauzmu bitnije mesto u postavi kraljevskog kluba...

Tagovi:
Sve vijesti