Donirali knjige pljevaljskim prvacima

Autor:

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG), u saradnji sa Opštinom Pljevlja, nabavila je udžebenike za učenike prvog razreda osnovnih škola sa teritorije pljevaljske opštine.

1
A- A A+
epcg Foto: Promo/Logo epcg

  Iz EPCG su kazali da su u Pljevljima ove godine upisana 202 prvaka, a za nabavku udžbenika kompanija je izdvojila sedam hiljada eura.

Rukovodilac sektora za korporatvinu komunikaciju, Rajko Šebek, nave je da EPCG oduvijek podržava realizaciju projekata od opšteg društvenog značaja i da je to dio dugoročne poslovne strategije kompanije.

Drago nam je i ponosni smo, što u saradnji sa Opštinom Pljevlja, relauzujemo ovu donaciju, jer ulaganje u djecu i njihovo obrazovanje je prava investicija za budućnost. Svaki cent uložen u školstvo i obrazovanje je ulaganje u bolju budućnost Crne Gore', istakao je Šebek.

Predsjednik Opštine Pljevlja, Igor Golubović, zahvalio se Elektroprivredi na donaciji bez koje, kako je rekao, akciju ne bi bilo moguće realizovati.

On je podsjetio da Opština preko Sekretarijata za društvene djelatnosti izdvaja značajna sredstva u cilju podrške omladinskoj politici i obrazovanju.

Godinama unazad dodjeljujemo učeničke i studentske stipendije, a ovo je prvi put da smo najmlađima obezbijedili nešto značajniju pomoć“, naveo je Golubović.

Predstavnici EPCG i Opštine Pljavlja prvacima su čestitalo polazak u školu, i poželjeli da im dani školovanja ostanu u najljepšem sjećanju, da usvajaju i stiču znanja za svoje i dobro zajednice i države.

Tagovi:
Sve vijesti