"Anastastija će biti veća zvijezda od Cece"! (ANKETA)

Autor:

Tako barem tvrdi Marina Tucaković...

"Anastastija će biti veća zvijezda od Cece"! (ANKETA) Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Marina Tucaković vjeruje da će Anastasija Ražnatović nadmašiti uspjeh svoje mame Svetlane Ražnatović Cece. Nasljednica folk dive je do sada objavila dva singla - "Rane" i "Savršen par", koji su za kratko vrijeme postali hitovi i ukupno imaju više od 100 miliona pregleda na njenom YouTube kanalu.

"Vjerujem da će Tasa nadmašiti Cecu, kao i mene moj sin Milan Laća Radulović u pisanju tekstova. Na mladima svet ostaje i trako treba da bude", rekla je Marina za "Informer Hit" i dodala da vjeruje da mlada pop zvijezda ima sve predispozicije da napravi veliku karijeru:

"Prije svega, Anastasija je pametna, a kod kuće ima najbolju učiteljicu. Ne što se pjevanja tiče, jer Tasa ima svoj način na koji izvodi pjesme, već u smislu života i svega što se dešava na estradi i šta je tek čeka. Počeće da nastupa kada bude snimila još pjesama, ona ne treba da peva tuđe pjesme, niti da nastupa u klupskim varijantama", smatra ona.

Marina je objasnila i zbog čega Anastasiju ne treba porediti sa majkom.

"Tasa me uopšte ne podsjeća na Cecu, ni u kom pogledu, e to jedino što je poput Cece nadarena za pjevanje. Mislim da je skroz drugačija od nje i da će tek pokazati šta zna i umije. Od svih pjesama koje sam napisala za Cecu, Anastasiji bih dala da otpjeva samo '39,2' jer je numera nekako futuristička i u njenom fazonu", zaključila je Marina Tucaković.

Šta vi mislite? Glasajte u našoj anketi:


Sve vijesti