“Braniću za Crnu Goru, pa da sam i iz Avganistana”

Autor:

Golmanka Marta Batinović je odlučila da nosi dres “lavica” u narednom period, a to je i potvrdila riječima

“Braniću za Crnu Goru, pa da sam i iz Avganistana” Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo biti jača za Martu Batinović!

Nekadašnja golmanka Budućnosti, a sada uzdanica rumunskog šampiona Valčee će braniti za “lavice” protiv Italije 25. septembra (igramo kod kuće), dok će biti u protokolu i četiri dana kasnije protiv Litvanije u gostima.

Marta je odlučna u namjeri da brani za Crnu Goru!

Jednostavno, ne razmišljam voli li me neko ili ne i hoće li me osuditi. Znam zbog čega sam izabrala Crnu Goru. Dobila sam veliku priliku i prihvatila je. Djevojke su fantastične, tim je vrhunski, a svijet koji je u rukometu zna za Crnu Goru”, rekla je Marta Batinović za Arenu, koja je dodala.

Poznajem puno djevojaka koje su promijenile državljanstvo, a ovo je možda bum zato što dolazim iz Hrvatske, ali ne i za mene i moju porodicu. Nikad nismo bili takvi”.

Iskusna golmanka je branila za Hrvatsku, a u klupskoj karijeri je pored Budućnosti I Valčee igrala još za Dalmatinku i Podravku.

Želim braniti najbolje što mogu, a ne da razmišljam jesam li došla iz Hrvatske, Srbije ili Avganistana, jer nije važno odakle si. Ovo je sport. Za mene je najbitnije da me djevojke prihvate, a hoće jer sam s njima igrala dugo. Sve drugo sa strane nebitno je. Želim pobjeđivati, ići na Olimpijske igre, zbog čega sam se možda vratila rukometnim vodama”.

Tagovi:
Sve vijesti