Direktor Jang Bojsa: SKANDALOZAN scenario u Beogradu

Autor:

Kristofer Špiher uputio niz kritika na račun organizacije utakmice između Crvene zvezde i Jang Bojsa, a zasmetalo mu i odugovlačenje u drugom poluvremenu.

Direktor Jang Bojsa: SKANDALOZAN scenario u Beogradu Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Ko gubi imao pravo i da se ljuti...

Doduše, jedno je sigurno - Švajcarci, ipak, nisu navikli na atmosferu kakvu su u utorak uveče priredili navijači Crvene zvezde.


Sportski direktor fudbalskog kluba Jang Bojs Kristofer Špiher kritikovao je Crvenu zvezdu i UEFA zbog situacije posle utakmice u Beogradu.

"Sama činjenica je da su novinari morali da se probijaju 500 metara do miks zone, kroz dim od baklji vatrenih navijača Crvene zvezde. Takav scenario je prosto skandalozan. I onda se ljudi pitaju zašto gosti ne vole da dolaze u Beograd", rekao je Špiher švajcarskim medijima.

Jang Bojs je u utorak igrao neriješeno 1:1 sa Zvezdom u Beogradu i tako eliminisan u baražu za Ligu šampiona zbog manje golova u gostima.

"Skandal je i ono što se dešavalo u drugom poluvremenu. Šteta što se fudbal igrao manje od 25 minuta, kada već UEFA želi da je lopta što više u igri. Ali, to nije bilo neočekivano. To je nešto sa čim smo morali da se nosimo", kazao je sportski direktor švajcarskog kluba.

Izvor: MONDO/Jovan Terzić


Špiher je naveo da je klub veoma razočaran rezultatom, ali da evropska sezona još nije gotova.

Jang Bojs će igrati grupnu fazu Lige Evropa.

Izvor: MONDO/Jovan Terzić


Sve vijesti