Biće FRKE zbog naoružanja u novoj Call of Duty igri

Autor:

Oružje će biti nikad realističnije, jer je rađeno po “živim“ motivima, a reakcije dežurnih kritičara biće još življe, sigurni smo.

Biće FRKE zbog naoružanja u novoj Call of Duty igri Foto: MONDO portal / Activision

Call of Duty je jedna od igara, koju je vladajući američki establišment, na čelu sa predsjednikom Donaldom Trampom lično, osudio za porast masovnih ubistava u toj zemlji, iako niko od njih nikad nije ponudio smisleno objašnjenje za tako nešto. To je dali za pravo mnogim dežurnim kritičarima, koji su oduvijek kritikovali, ali nikad kao sad nisu imali takav vjetar u leđa, da označe ovu i mnoge slične igre, o čemu smo pisali više puta, kao pogubne, štetne i loše po one, koji ih igraju.

Sigurni smo da će i na ovu vijest i najavu imati šta da kažu!

Pročitajte i ovo: Video koji je zgrozio Trampa

Još od prve najave smo shvatili da će Modern Warfare biti povratak u nabolje dane igre, one koje su proslavili franšizu, jer nam se vraća singlplejer kampanja, a multiplejer će biti sa fokusom na kompaktnije i dinamičnije borbe. Osim toga, studio Infinity Ward obraća izuzetnu pažnju i na sitne detalje, o čemu sad govori podatak da su animacije oružja u Modern Warfare rađene - ručno!

To znači da se programeri nisu oslanjali na animacije rađene softverom, već su oni stavili oružje u ruke profesionalaca, i pomoću motion capture tehnologije prenijeli su sve animacije u igru, objašnjava Play! Zine, a to je upravo i onaj dio koji nas brine - da će tako detaljan prikaz oružja i mnogo pažnje posvećene isključivo naoružanju podići pritisak svima, koji su protiv toga, a sve su glasniji u svojim stavovima.

Ovo znači da će svaka radnja na oružju izgledati potpuno prirodno, jer je tako i rađena. Kako animacije izgledaju i kako su nastale, možete pogledati u videu ispod, a mi se nadamo da će igra biti dobra kad izađe, koliko nam to obećavaju svi video materijali, koji su je dosad pratili.

Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. oktobra, a imaćemo priliku da isprobamo igru kroz otvorenu BETU 21-23. septembra.

Izvor: Game Informer

Tagovi:
Sve vijesti