“Imaćemo šta da kažemo jedni drugima“

Autor:

Budućnost bila blizu poraza u 5. kolu, ali je na kraju izvukla neriješen rezultat, Branko Brnović nezadovoljan i samokritičan

1
A- A A+
Branko Brnović Foto: MN Press

  Budućnost ni poslije 5. kola nije poražena, ali više nije ni jedini tim koji je osvojio maksimalan broj bodova. Štaviše, “plavi” su prvi put bili blizu poraza u prvenstvu.

Zeta je pod Goricom vodila, imala sve u svojim rukama da zaključa utakmicu, ali se u dubokoj sudijskoj nadoknadi pojavio Mihailo Perović nakon centaršuta Miloša Mijića.

Za 1:1!

Bod je bolji od izgubljene utakmice, ali ne mogu da budem zadovoljan. Za mene je sve kada Budućnost ne uzme tri boda izgubljena utakmica", rekao je Branko Brnović.

Vicešampion države i aktuelni osvajač Kupe je igrao loše, nije imao ideju posebno u prvom poluvremenu, dok je u drugom dijelu Brna sve karte bacio u napad (zaigrao u sistemu 3-34), ali tako je pocijepao linije tima, pa defanziva nije znala šta će sa loptom, dok je ofanziva stajala u liniji praktično cijelo vrijeme.

Pogriješio sam, jer sam išao protiv svojih principa. Neki igrači su bili roviti, a rekli su mi da su spremni, a vidjelo se da nije tako i uradio sam to što nije trebalo. Imaćemo šta da kažemo jedni drugima ovih dana”, dodao je Brnović.

Budućnost je nakon sinoćnje utakmice mogla da bude na "plus osam" u odnosu na vječitog rivala Sutjesku, a šampion u srijedu može da im dođe na "minus tri" nakon što će da odigra odloženu utakmicu 3. kola protiv Iskre (18.30) u Nikšiću.

I poraz Sutjeske je digao igrače u vazduh, pomislili su da je gotovo, ali ništa nije gotovo. Govorio sam da je Zeta odlična ekipa, takođe i Iskra, da će Podgorica i Kom uzimati bodove... Biće mnogo iznenađenja, ali mene zanima ono što mi radimo”, poručio je Brnović, koji se još jednom vratio na utakmicu sa Zetom.

Ovo protiv Zete je bilo katastrofa. Sreća u nesreći je što smo izbjegli poraz. Ima dosta stvari koje nijesu za čestitke ni igračima, ni meni. Neke stvari kod pojedinaca mi se nimalo nijesu svidjele, jer sa ovakvim načinom ne možemo da se borimo za duplu krunu”, rekao je Brnović, koji je u uvodnih pet kola dosta mijenjao, ali je poručio da će se poslije reprezentativne pauze iskristalisati startnih 11.

Sve vijesti