Tako pričaju o Mihi: Izgubio je kilograme, a ne STRAST!

Autor:

"Prije mjesec dana nam je rekao da želi da bude sa nama u Veroni, ali nismo vjerovali da će tako da bude", rekao je Rikardo Orsolini.

Tako pričaju o Mihi: Izgubio je kilograme, a ne STRAST! Foto: Tanjug/Filippo Venezia/ANSA via AP

Povratak Siniše Mihajlovića na klupu Bolonje, samo 40 dana od starta borbe protiv leukemije, iznenadio je fudbalere Bolonje, priznao je jedan od prvotimaca Rikardo Orsolini.

Mihajlović je juče u popodnevnim satima napustio bolnicu u Bolonji i otputovao u čak 145 kilometara udaljenu Veronu kako bi vodio ekipu na otvaranju Serije A, što je oduševilo navijače u čitavoj Italiji, ali i Evropi.

"Pričao je sa nama putem video snimka cijele nedelje i govorio da nije 100 odsto spreman. Prije mjesec dana nam je rekao da želi da bude sa nama u Veroni, ali nismo vjerovali da će tako da bude", rekao je jedan od najboljih fudbalera Bolonje posle utakmice na stadionu Bentegodi.

Orsolini žali što Bolonja nije uspela da pobijedi Veronu (1:1), iako je od 13. minuta imala igrača više i vođstvo.

"Jako smo srećni što nam je napravio iznenađenje i dao nam dodatan motiv. Izvinjavamo se što mu nismo pružili trijumf. Lično imam poseban odnos s njim, mnogo je vjerovao u mene... Nedostaje nam puno u svlačionici, njegovo prisustvo je od velikog značaja".


Ono što je sigurno je da srpski stručnjak nije klonuo duhom.

"Izgubio je malo na kilaži, ali su volja, odlučnost i strast ostala ista kao uvijek", zaključio je on.

Mihajlović je, čim je saznao za bolest, odradio šest nedelja agresivnih terapija u Bolonji.

Izvor: TV Arena sport/MONDO

Sve vijesti