Apple prevazišao sam sebe: Ni blizu kože ili džinsa!

Autor:

Ako ste kojim slučajem postali vlasnik nove Apple kartice ili to planirate da postanete - evo još jednog uputstva kompanije iz Kupertina za vas!

0
A- A A+

Apple postaje neka vrsta banke, ne baš prava banka, ali na neki način izdavanjem svoje kreditne kartice može i tako da se nazove. Znate već, a ako ne znate, evo sad ćete saznati da je Apple i zvanično pokrenuo svoju Apple Card kreditnu karticu, koja nudi razne pogodnosti pri kupovini ne samo Apple događaja, ali je prvenstveno namijenjena trošenju, kao i sve kartice, to je sigurno.

Apple-ova kartica od titanijuma zaista izgleda odlično, to niko ne spori, kao i svi Apple proizvodi, ali moraćete pripaziti kako rukujete tim komadom tehnologije, ako želite da kartica ostane što duže sa vama u prvobitnom stanju.

Kompanija je objavila vodič za čišćenje njenih kreditnih kartica (?!) u kojem upozorava kako ih ne bi trebalo držati niti nositi u koži i džinsu, osim ako želite da poprime boju, koju kasnije nećete moći da obrišete.

Da, dobro ste shvatili - Apple-ova kartica od titanijuma mogla bi se nepovratno isprljati, ako je držite u kožnom novčaniku ili džepu pantalona.

Naravno, kartica će raditi tj. trošićete novac prilikom kontakta s aparatom ili provlačenja kroz isti i dalje, ali će biti ružna i prljava, a to niko ne želi, zar ne?!

U vodiču dalje upozoravaju kako nije dobro ni kad je Apple kartica u direktnom kontaktu s drugim kreditnim karticama ili predmetima, koji bi je mogli izgrebati. I za kraj, da predupredimo vaša pitanja! Ako već nabavite karticu i isprljate je - da li postoji nešto što možete da učinite u vezi s tim? Nabavite krpu od mikrofibera i prebrišite je pažljivo izopropil alkoholom, piše Engadget, ali će ona biti nepovratno oskrnavljenja.

Ili kupite neki od modernih čeličnih novčanika sa posebnim držačem za kartice, prodaje ih Apple, naravno i koštaju mnogo manje, nego vaš srušen imidž s prljavom karticom.

Izvor: Engadget

Tagovi:
Sve vijesti