OTKRIVENI detalji o Cyberpunk 2077 mapi (VIDEO)

Cyberpunk 2077 mapa će biti nešto manja od one u The Witcher 3 igri, ali znatno bogatija sadržajem.

0
A- A A+

Što se tiče igara studija CD Projekt RED, The Witcher 3 je do početka rada na Cyberpunk 2077, bio njihov ubedljivo najveći projekat i svakako najambiciozniji.

ALI, … Cyberpunk 2077 će po mnogim mjerilima preteći The Witcher 3, ali ne i po veličini mape, jer će Cyberpunk 2077 imati nešto manju ukupnu igrivu površinu od “Vešca trojke“, ali to ne znači i manje sadržaja, naprotiv!

Pročitajte i ovo: A, onda je na scenu izašao KIJANU i svi su ODLIJEPILI!

Naime, kako kaže izvršni producent igre, Ričard Borzimovski, oni sam grad, odnosno Night City, smatraju bukvalno “glavnim likom” igre, pa je u skladu sa tim on prepun sadržaja i detalja za obići, vidjeti i raditi nešto tu, i imaće mnogo, mnogo više konkretnog sadržaja, nego što je to imao The Witcher 3, te u tom smislu je neizmjerno i mnogo bogatiji od njega, iako je TW3 tehnički imao veću mapu.

Osim toga, ova mapa će ići i mnogo više “u visinu” sa sadržajem, jer The Witcher 3 je imao sadržaja praktično u jedan do svega nekoliko visinskih nivoa, dok smo ovde u gradu budućnosti sa velikim soliterima, pa je logično da dosta toga ide i u visinu, a ne samo u širinu.

Više gejmplej detalja o igri otkrićemo već 30. avgusta - pratite nas za premijeru!

Izvor: Cyberpunk 2077

Izvor: Cyberpunk 2077

Izvor: Cyberpunk 2077

Sve vijesti