Procurela maska potvrdila DVE NOVE iPhone 11 stvari

Autor:

Izgled je sad i definitivno potvrđen, ali i “noćna mora“ Stiva Džobsa.

0
A- A A+

Već smo pisali o tome da bi iPhone trebalo da dobije mogućnost korišćenja Apple Pencil dodatka, odnosno olovke za ekran. Pisali smo i o nadaleko čuvenom stavu Stiva Džobsa, koji nikad nije želeo da iPhone ima podršku za stylus, jer je smatrao da su naši prsti prirodno dovoljni za upravljanje telefonom. Bez obzira na sve to - iPhone 11, ako se uopšte tako bude zvao, jer će makar jedan model imati promenjeno ime, imaće podršku upravo za manju Apple olovku.

Pročitajte i ovo: Apple će praviti ekrane na istom mestu gde i Huawei?

Ovo je potvrdila kompanija Olixar, koja je već objavila kožne i druge futrole i maske za iPhone 11, koje sadrže i ulaz za olovku sa zadnje strane. Olovka za iPhone neće se uvlačiti u uređaj, kao što je slučaj sa Samsung Galaxy Note 10 uređajem, kupovaće se odvojeno i nosiće se ovako kako prikazuje pomenuta kompanija - na magnetnom ležištu sa zadnje strane.

Olixar je konačno potvrdila i to da će novo iPhone uređaji imati četvrtast odeljak sa leve, gornje strane, u kojem će biti smeštene tri kamere ili dve, u zavisnosti od izabranog modela iPhone 11 telefona.

Pročitajte i ovo: Otkriven datum premijere novih iPhone telefona

Naravno, olovku nećete morati da kupite, ako vam nije potrebna, ali što se izgleda kamere tiče - tu nema biranja, na novoj iPhone seriji izgledaće upravo kao na slikama!

Kako vam se čine ova otkrića o iPhone 11 telefonima?


Izvor: ConceptsiPhone

Izvor: Pricebaba.com

Izvor: YouTube/CashKaro

Izvor: YouTube/CashKaro

Tagovi:
Sve vijesti