Smorili vas smartfoni? Nabavite SATELITSKI telefon!

Autor:

Ovaj telefon radi bilo gde u svetu, nema rominga i komunikacija se odvija satelitskim putem.

0
A- A A+

BlueCosmo Inmarsat IsatPhone 2.1 Satellite Phone Kit je trenutno jedan od najpopularnijih satelitskih telefona, čija je cena oko 1.020 dolara za paket sa SIM karticom od godinu dana. U ponudi je i model samo sa SIM karticom, bez kredita, čija cena počinje od 569 dolara.

Za ovaj novac dobijate najmoderniji trenutno satelitski telefon, koji omogućava razgovore bilo gde u svetu bez roming troškova, slanje i prijem SMS poruka, GPS navigaciju i praćenje, dok novi tip litijum-jonske baterije traje do osam sati neprekidnog razgovora i do 160 sati u režimu čekanja.

Ovaj model je IP65 sertifikovan na otpornost od vode i prašine, a antena ne mora da se izvlači za SMS, GPS i druge funkcije, osim za razgovore. Da, telefon je ogroman u poređenju sa današnjim modelima, ali zato imate non-stop pokrivenost i nemate roming gde god da ste.

Sa BlueCosmo Inmarsat IsatPhone 2.1 Satellite Phone Kit-om dolazi:

- Telefon
- Litijum-jonska baterija
- Internacionalni brzi punjač
- Automobilski brzi punjač
- Držač za ruku i držač za kaiš
- Bluetooth slušalicu
- Data kabl
- USB memoriju sa podešavanjima, uputstvima i automobilskim softverom.

Ovaj model je ocenjen kao “preporuka Amazon“ sajta, na kojem se i prodaje. Ima garanciju 18 meseci i operatere non-stop na raspolaganju za sva tehnička i pitanja o podešavanju rada.

Kako vam se čini ovaj telefon BlueCosmo Inmarsat IsatPhone 2.1 Satellite Phone Kit?


Izvor: BlueCosmo

Sve vijesti