UŽAS U GRČKOJ! Stefan (19) se udavio na Olimpik biču

Autor:

Nove loše vesti iz Grčke - devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj.

0
A- A A+
rodos, grčka, plaža, letovanje, leto, more Foto: Guliver/Getty Images/John_Walker Ilustracija

Istog dana kada je petogodišnji dečak izvučen bez svesti iz mora u Pefkohoriju, a koga je spasila slučajnost da tu bude i jedan turista lekar da ga reanimira, stigla je i tužna vest da je život izgubio jedan mladić, saznaje Telegraf.rs.

Dečaka iz Srbije bez svesti izvukli iz mora u Grčkoj

Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Požarevca, utopio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj.

Devetnaestogodišnjak je u Grčku, kako nezvanično saznaje "Kurir", otišao sa sestrom od ujaka.

Njih dvoje su otišli u četvrtak na plažu jer im je to bio poslednji dan u Grčkoj. Na moru su bili sedam dana i već u petak je trebalo da se vrate nazad u Srbiju.

Plaža na kojoj se nesrećni momak kupao nije imala spasioce koji su verovatno mogli da mu spasu život. Da stvar bude gora, spasioci su bili na plaži do prethodnog dana, kada su se povukli zbog problema sa opštinom,pišu grčki mediji.

Pakao na letovanju: MUKE srpskih turista u Paraliji

Naime, poslednjih dana plaže u okolini Katerine ostale su bez spasilaca zbog finansijskih problema između spasilačke službe i opštine. U opštini kažu da krivica nije njihova, već je problem nastao što Ministarstvo unutrašnjih poslova nije na vreme poslalo sredstva.Navode da će problem biti rešen u narednih nekoliko dana i da će sve biti plaćeno, ali to za porodicu nesrećnog mladića iz Srbije sada više nije važno.

Tagovi:
Sve vijesti