Splićanin i Milojko Pantić: "Nije doneo cveće, ali..."

Autor:

Bivši član uprave Hajduka objavio fotografiju sa poznatim sportskim komentatorom iz Srbije Milojkom Pantićem i duhovito podsetio na jedan od njegovih (mnogobrojnih) gafova.

Splićanin i Milojko Pantić: "Nije doneo cveće, ali..." Foto: MN Press/arhiva

Nekadašnji član uprave Hajduka iz Splita Ivica Livaja ugostio je Milojka Pantića koji odmara na ostrvu Čiovo, u blizini Splita.

Livaja je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Pantićem uz komentar: "Nisu doneli cveće, ali zato imamo tortu". Fotografju pogledajte OVDE.

Livaja je tako podsetio na Pantićev legendarni gaf (mada ih je imao u izobolju tokom karijere komentatora) tokom prenosa utakmice Crvene zvezde i Hajduka neposredno nakon što je srpski klub osvojio titulu prvaka Evrope.

U jednom trenutku utakmice pokoškali su se fudbaleri Zvezde i Hajduka, a Pantić je taj incident prokomentarisao ovako:

"Čemu to dragi naši fudbaleri iz Splita? Umesto da igrate fudbal, došli ste u Beograd da provocirate prvaka Evrope. Niste se čak ni setili cveće da donesete i čestitate fudbalerima", ispalio je Pantić u prenosu.

Međutim, potom je shvatio da je lupio glupost i neko mu je šapnuo da Splićani ipak jesu doneli cveće domaćinu i čestitali na istorijskom uspehu.

Potom se u prenosu čulo Pantićevo:

"Dobro, ovo ćete izbaciti, ovu rečenicu. Magnetoskop, zapišite ovaj trenutak i izbacite, nisam video kada su dali cveće".

Podsetite se tog komentara OVDE

Tagovi:
Sve vijesti