Iz Zvezde o napadu kod Knina: Kukavički!

Autor:

"Crvena zvezda je klub koji se uvek zalagao za fer-plej, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže svoju navijačku pripadnost", poručio je Svetozar Mijailović.

Iz Zvezde o napadu kod Knina: Kukavički! Foto: MN Press

Za vreme utakmice plej-ofa za Ligu šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde došlo je do napada na navijače crveno-belih, koji su u jednom kafiću kod Knina, želeli da zajedno pogledaju utakmicu kluba za koji navijaju.

Čak 15 maskiranih osoba je "uletelo" u kafić i napalo ljude koji su gledali meč, a među njima je bilo žene i dece...

Policija i dalje traga za napadačima u Biskupiji, a povodom čitavog incidenta oglasio se i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović. On je od nadležnih zatražio hitnu reakciju, odnosno da napadači budu što pre procesuirani.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.


"FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili meč našeg kluba sa ekipom Jang Bojs. Crvena zvezda je klub koji se uvek zalagao za fer-plej, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže svoju navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svim povređenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što pre budu otkriveni i procesuirani počinioci ovog kukavičkog napada", stoji u izjavi Mijailovića koja je prosleđena medijima.

Sve vijesti