Uhapšen PERVERZNJAK: Snimao ženama ispod suknji (VIDEO)

Autor:

Pedesetrogodišnji Kolumbijac uhapšen je u Madridu nakon što je telefonom snimao ispod suknji više od 500 žena u prodavnicama i metrou.

0
A- A A+
Foto: YouTube/screenshot

Kakav manijak!

Kolumbijac, koji ima 53 godine, više od godinu dana snimao je i dijelio video snimke više od 500 žena i djevojaka (među kojima je bilo i maloljetnica) sa više nego provokativnom sadržinom. Policija ga je uhapsila danas u jednoj metro stanici u Madridu, a kod njega je pronađen telefon, koji je bio namješten za snimanje novih žrtava kao i hard disk.

Ovaj muškarac je snimao ženama ispod suknji u prodavnicama i u javnom prevozu.

Policija je identifikovala 29 od ukupno 555 njegovih žrtava

Ovaj muškarac osumnjičen je i da je pokrenuo pornografski sajt koji je imao više od 3.500 pratilaca i čije su objave imale više od 1,3 miliona pregleda.

On je objavio 283 videa svojih žrtava koje je snimao u Madridu. Prema dosadašnjoj istrazi, prvi video objavio je jula 2018. godine, ali još nije poznato da li je žene snimao i prije toga.

"On je jedan od najvećih uhvaćenih 'seksualnih predatora'. Telefon je stavljao u ranac koji bi spustio na pod prodavnice ili metroa a namješten je bio tako da snima intimne dijelove žena ispod suknji", saopštila je policija.

Izvor: YouTube/Vaya Noticias

Protiv njega je podnijeta prijava za kršenje privatnosti, seksualno zlostavljanje i pedofoliju.

Tagovi:
Sve vijesti