Blizu je - Aleksis Sančez će nazad u Italiju?

Autor:

Čileanac bi u narednim danima mogao da se vrati na "Čizmu" gde je i počeo svoju uspešnu evropsku turneju...

Blizu je - Aleksis Sančez će nazad u Italiju? Foto: Laurence Griffiths/Getty Images/Guliver

Čini se da će Aleksis Sančez promeniti sredinu u ovom prelaznom roku.

Naime, italijanski i britanski mediji javljaju da igrač više ne trenira sa ekipom, a da je razlog tome njegov potencijalni prelazak u milanski Inter. Tako bi mogao da se priključi doskorašnjem saigraču Romeluu Lukakuu koji je pre nekoliko nedelja pošao istim putem.


Ofanzivac je velika želja Antonija Kontea, Italijan smatra da može da izvuče ono najbolje iz fudbalera koji otkad je stigao u Mančester junajted stagnira i deluje neprepoznatljivo na terenu.

Zbog toga se veruje da će biti lako ubediti ga na promenu sredine, očito je da mu „Old Traford“ ne prija, a jasno je i da ga Ole Gunar Solskjer nema u svojim planovima.

"Nerazurima" je potrebna zamena za Ivana Perišića koji je otišao u Bajern Minhen, Čileanac bi im značio ako bi vratio staru formu, ali pitanje je koliko je to moguće u ovom trenutku i posle „pauze“ od ozbiljnog igranja.

U svakom slučaju, doneće kvalitet Interu koji je ponovo jedan od najvećih konkurenata Juventusu za Skudeto, ekipa deluje skladno, a dolazak Sančeza bi dodatno pospešio njihov ofanzivni potencijal, i dodao sastavu još jednog igrača koji može da rešava utakmice individualnim kvalitetima.

Tagovi:
Sve vijesti