Klinka iz "Stranger Things" ima sopstvenu liniju šminke

Autor:

Ima 15 godina i sopstvenu kozmetičku liniju, namenjenu tinejdžerkama.

Klinka iz "Stranger Things" ima sopstvenu liniju šminke Foto: Instagram/milliebobbybrown, screenshot

Novi dan, nova poznata ličnost pokreće sopstveni brend kozmetičkih proizvoda. Poslednja u nizu je Mili Bobi Braun, zvezda serije Stranger Things, koja je na Instagramu predstavila sopstvenu liniju šminke i proizvoda za negu namenjenu, mudro, njenim vršnjakinjama.

STRANGER THINGS 3: Evo naših utisaka, da čujemo vaše!

"Vrlo sam odlučna, i kad rešim da nešto uradim, tako i bude. Obično ne zažalim zbog svojih odluka", kaže ona, i dodaje da je sve odluke u vezi sa svojim brendom donela "bukvalno za dve ili tri sekunde".

Proizvodi brenda Florence by Mills biće veganski, sa sertifikatom PETA, tako da nisu testirani na životinjama, a cene će se kretati između 10 i 34 dolara.

U ponudi su maske za lice, gel maske protiv podočnjaka, kremasta rumenila, kao i proizvodi za negu noktiju i lakovi za nokte.

"Ovo je bukvalno moja životna ljubav", napisala je na Instagramu mlada zvezda, "ne mogu da vam opišem koliko je bilo teško i koliko sam bila uzbuđena dok sam radila na ovome tokom poslednje dve godine… Dugo sam čuvala tajnu, ali konačno mogu da podelim ove vesti sa vama!!"

Sve vijesti