Portparolka Zvezde pogođena FLAŠOM!

Autor:

Crveno-beli su ceo slučaj prijavili zvaničnicima UEFA na "Stadionu Švajcarska".

Portparolka Zvezde pogođena FLAŠOM! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

/Od reportera MONDA iz Berna/

Portparolka FK Crvena zvezda, Tatjana Šajković, pogođena je sinoć punom flašom u ruku dok je iz novinarske lože išla ka "miks zoni"!

Taj put vodio je pored tribine sa navijačima Jang bojsa, sa koje je flaša i doletela.

Zašto je gađana baš Tatjana? To nikome u taboru crveno-belih nije jasno. U svakom slučaju, Crvena zvezda je ovaj incident prijavila UEFA, pa nema sumnje da klub iz Berna čeka kazna, najverovatnije novčana.

ODLAZI EL FARDU BEN, PAMTIĆE SE SALCBURG!


Tanja je, inače, nedavno dospela u žižu interesovanja zbog teksta u hrvatskim medijima o "lepim srpskim portparolkama", u kom je pisano o njoj i Bebi Kružević iz Vojvodine.

Pribojavali su se Švajcarci navijača Crvene zvezde, međutim, osim jednog incidenta na putu ka stadionu, nije bilo drugih problema.

MILOJEVIĆ POSLE 2:2 U BERNU: ZBOG JEDNE STVARI ŽALIM...


Veselo je bilo na ulicama Berna pre prve utakmice poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (2:2) između crveno-belih i domaćeg Jang bojsa, a dobra atmosfera preneta je i na tribine.

Nadmetale su se severna i južna strana u navijanju, ali su pristalice žuto-crnih posle utakmice pokazale da su domaće vlasti morale i njima da posvete pažnju u edukovanju o ponašanju.

Sve vijesti