Redizajnirane legendarne adidas Ozweego patike!

Autor:

Sneaker klasik iz ’90. ugledao je svjetlost dana u potpuno novom ruhu!

Redizajnirane legendarne adidas Ozweego patike! Foto: PROMO/BUZZ

Prvobitno nastale davne 1998. godine, adidas Ozweego su od prvog dana i release-a ostavile dubok trag u sneaker krugovima. Danas, 21 godinu kasnije, dizajneri svjetski priznatog brenda na savršen način spajaju njegovo nasljeđe i moderne svjetske trendove, redizajnom kultnog modela koji je obiljeežio trkački svijet. Dobro došli u Powered by the Past priču o adidas Ozweego patikama.

Redizajnirani adidas Ozweego modelizadržali su siluetu po kojoj su postali prepoznatljivi. Dostupni u potpuno crnoj boji, kombinaciji različitih nijansi sivih, ali i crno-zelenih tonova, sadrže lagano i mekano punjenje đona uz koje je udobnost neizostavna. Ali, to nisu jedini detalji koji izdvajaju nove adidas Ozweego patike.

FOTOGALERIJA:


Jasno izražena distinkcija između međuđona i upečatljivog gornjišta izrađenog od najlona, Adiprene+ ojačanje na prednjem dijelu patike i Adiprene đon – sve su to sportski elementi koji su zadržani na redizajnu i ovoga puta predstavljeni kroz futurističke motive, što patike čini savršenim izborom svih lifestyle kombinacija.

Adidas Ozweego nas ove sezone vraća u devedesete, pa i vaš stil odijevanja treba da bude usklađen sa njima. Teksas pantalone, retro majice ili duksevi, kačketi, tregeri – sve su to neizostavni odjevni komadi za savršen stil.

Složićete se da je spoj retro i futurističkih motiva dobio potpuno novu dimenziju zahvaljujući adidas Ozweego patikama. Pronađite ih u Buzz šopovima i online.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: PROMO/BUZZ
Sve vijesti