VIDEO će vas uveriti da je VELIČNA BITNA

Autor:

Žao nam je, ako smo nekog razočarali, ali istina je neumoljiva ;)

VIDEO će vas uveriti da je VELIČNA BITNA Foto: Promo/Samsung

Nekada davno, nepisano pravilo je bilo da se cela porodica okupi u dnevnoj sobi da bi zajedno gledali program na TV- u. Kako su te sobe postajale veće, a porodice se širile, javljale su se i potrebe za televizorom većih dimenzija.

Zato danas pričamo o veličini.

Zamislite samo da sa društvom gledate finale svetskog prvenstva u košarci na televizoru dijagonale 65 inča, to je otprilike 1,65 metara. Neki vam to nikada ne bi oprostili! Nakon gledanja ovog zabavnog videa biće vam jasno i zašto.

Izvor: Samsung Srbija

U postavljanju standarda za pravu veličinu ekrana, Samsung je napravio iskorak svojim novim Samsung QLED televizorima.

Mi navodimo nekoliko argumenata za veću dimenziju ekrana.

Vaš oftalmolog ne bi imao ništa protiv

Sva istraživanja pokazuju da jeQLED tehnologija bezbedna za vid, pa udaljenost vašeg kauča od ekrana više nije bitna. Sad možete bez griže savesti da uživate u jasnoj i živopisnoj slici na velikoj dijagonali, a da pri tom ne naprežete oči. Ako ne verujete nama, pitajte svog oftalmologa.

Istovremeno ste kod kuće, ali i u bioskopu - u čemu je fora?

Za sve ljubitelje filma ekrani iznad 75 inča, a to je gotovo dva metra, su savršeni, jer pružaju izuzetnu dubinu i čistoću slike, tako da će svi detalji omiljenih filmova biti vidljivi iz svakog dela vašeg dnevnog boravka. Filmski maraton je ponovo u trendu, mada su i serije mnogo popularne, uz činjenicu da vas vaš televizor, bez obzira na to da li birate SF, klasik ili akciju, neće izneveriti.

Pročitajte i ovo: Savet, koji bi zaista trebalo da poslušate!

S druge strane, ako je na repertoaru gledanje utakmice kluba za koji navijate, QLED televizori će bez preterivanja, stvoriti utisak kao da ste na stadionu (vi samo odaberite sportski mod za sliku i zvuk).

Gejming arena u vašoj sobi? Zašto da ne!

Uz odabir Auto Game Mode QLED TV možete prebaciti na režim za igre i otvorićete savršenu gejming arenu za najdraže igre. Ah, Lara Kroft s premijere QLED televizora u Portu, da još se rado sećamo toga - podsetite se i vi!

Provedite onoliko vremena koliko želite opuštajući se uz vrhunske performanse i napredne funkcije poput kraćih perioda učitavanja i unapređene brzine osvežavanja ekrana. Potpuni doživljaj vam garantuje Game Motion Plus, koji igračima pruža neprekinuto i pregledno vidno polje tokom igre.

Umetnička instalacija na zidu

Kada ne uživate u filmovima ili ste samo napravili pauzu od igranja, vaš sad već omiljeni televizor neće samo pasivno stajati na zidu. Super stvar je što ga možete pretvoriti u deo enterijera svog doma i na njemu prikazivati vaše najdraže fotografije, umetničke slike ili samo vreme i vremensku prognozu.

Čak ima moć i da postane gotovo nevidljiv, uz imitaciju pozadinskih boja pomoću kojih se stapa sa prostorom. Dodatno, za opuštenu atmosferu i bezbrižno uživanje u večeri, razgovoru ili čitanju knjige, možete da podesite svoj televizor da pušta laganu pozadinsku muziku.

Kad stavite na papir koliko bi vas koštale nove naočare za vid, karta za svetsko prvenstvo u košarci ili redovni odlazak u bioskop, a koliko sa druge strane dobijate na gejming doživljaju, kvalitetu slike i estetici, shvatićete da vrhunska digitalna tehnologija i savršena slika, upakovane u veliki ekran, ne koštaju mnogo.

Pogledajte sad i sve to u našim video prilozima o SAMSUNG QLED televizorima!

Izvor: MONDO portal

Izvor: MONDO portal

Sve vijesti