Irina Šajk ima sjajan trik za kožu lica

Autor:

Ona je jedna od najljepših žena na svijetu, tako da vredi poslušati njen savjet.

Irina Šajk ima sjajan trik za kožu lica Foto: Instagram/irinashayk, screenshot

Irina Šajk važi za jednu od najljepših žena na svijetu i zaista pleni pažnju gdje god se pojavi. S obzirom na to da iza sebe već ima i dug manekenski staž, usput je od "pokupila" neke dobre trikove za ljepotu.

"Kada vam je lice otečeno ili se niste naspavali, uzmite kockicu leda i istrljajte područje oko očiju, čelo i vrat. Vidjećete da će vam koža sijati za minut", navela je Irina najbolji savjet za ljepotu koju je ikad dobila.

Ova ljepotica je uvijek sređena, ali i na crvenom tepihu nosi minimalno šminke, a na paparaco fotkama uslikanim na ulici se često može vidjeti i bez šminke.

"Kada je riječ o šminkanju, manje je više – nanesem malo korektora, ali ne i puder. Ponegdje stavim malo hajlajtera, ali ne volim ni u tome da pretjerujem".

Manekenka je otkrila i kako njeguje kožu lica.

"Moja rutina je jednostavno. Licem perem dva puta dnevno, ujutru samo vodom, a uveče tonikom. Volim da mijenjam proizvode za njegu jer, ako dugo koristim neku kremu ili tonik, koža mi postane ili suva ili masna. Najčešće nanosim kremu, ali ljeti više volim serum. Takođe, volim da nanosim puder u prahu sa SPF zaštitom".

Irina je uvijek doterana i kaže da voli lijepo da miriše, ali ne voli jake parfeme.

"Ne volim da parfem bude 'moćniji' od mene. Mrzim jake parfeme i ne podnosim kada osoba u prolazu ostavi 'oblak mirisa'", istakla je manekenka, dodajući da više voli blaže mirisne note, parfeme koji nisu "teški".

Tagovi:
Sve vijesti