LICE SA OŽILJKOM stiglo u Firencu!

Autor:

Sjajni francuski fudbaler Frank Riberi novi je fudbaler Fiorentine! "Gospodin Dribling" - na naslovnoj strani "Korijere delo Sport".

0
A- A A+
Foto: YouTube/screenshot

Posle 12 godina igranja za minhenski Bajern i osvojenih čak DEVET titula prvaka Njemačke (po čemu je jedinstven), 36-godišnji Frank Riberi će ubuduće uvesaljavati navijače Fiorentine i ljubitelje fudbala na Apeninskom poluostrvu.


Riberi je potpisao dvogodišnji ugovor, a prema informacijama italijanskih medija dobijaće 4 miliona evra po sezoni.

Fiorentina je, nesumnjivo, dobila veliko pojačanje, a trener Vinćenco Montela igrača koji će mu riješiti jednu od deficitarnih pozicija u timu, kakav je krilni napadač. Sa Riberijem, Fiorentina bi svakako morala bolje u Seriji A od 16. mesta na kojem je završila prethodnu sezonu.

Novo prvenstvo počinje ovog vikenda (utakmice će i ove godine prenositi TV Arena sport),  a Fiorentina na startu dočekuje Napoli u subotu.

Nakon što je objavljen zvaničan prelazak Riberija u Fiorentinu, tifozi su mu priredili strastveni doček.

Izvor: YouTube/P0nz0 Footballs

"Baš sam srećan što sam ovdje, Luka Toni mi je pričao o Fiorentini i navijačima. Hajde da uradimo nešto veliko zajedno", izjavio je Riberi koji nije skidao osmeh sa lica.

Dolazak Riberija u Fiorentinu dobio je veliki publicitet, pa je tako jedan od najtražnijih dnevnih listova "Korijere delo Sport" na naslovnoj strani dao njegovu fotografiju u dresu Fiorentine, uz naslov: "Gospodin Dribling".

Tagovi:
Sve vijesti