Kapiten Budućnosti o Dinamu i sokolima...

Autor:

Bez obzira na mnoge ponude Stefan Milić je čvrsto na zemlji

0
A- A A+
Fk Budućnost Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

  Odavno se u našoj ligi nije pojavio talenat kakav je on - uostalom to najbolje potvrđuje i kapitenska traka Buudućnosti na njegovoj ruci. Zbog svega i ne čudi veliko interesovanje klubova iz regiona za usluge 19-godišnjeg štopera lidera Prve crnogrske fudbalske lige.

Sefan Milić je važan šraf u mašineriji Branka Brnovića, a posljednji tim koji je izrazio interesovanje za njega je Dinamo iz Zagreba - Zoran Mamić ga je gledao na utakmici protiv Petrovca.

"Svakom igraču prija kada se priča o njemu. Tako i meni. Trenutno sam u Budućnosti i želim da igram najbolje što mogu kako bih pomogao ekipi. Ponuda će stići kada se najmanje nadaš", rekao je Milić za Dnevne novine.

"Drago mi je što me Dinamo gledao, što sam zadovoljio te ljude. Ali ne razmišljam previše o tome. Moje je da igram što bolje, a ostalo će doći", nadovezao se Milić.

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić je najavio da će dati šansu igračima iz naše lige, a posebno mladim momcima kako bi osjetili duh A selekcije. A uskoro će i njegov premijerni spisak.

"Razmišljam o tome, bilo bi mi drago da dobijem poziv za A selekciju. To bi bila potvrda mog rada i truda. Kada sam počinjao da se bavim fudbalom, moj san je bio da nosim dres svoje države. Nadam se da ću se naći na spisku. Ali, ako ne bude sada, biće prilike ubuduće

Sve vijesti