Žena kamenovala vozilo Hitne pomoći u Pljevljima

Autor:

U Pljevljima se u jutarnjim časovima desio incident kada je starija ženska osoba J.G. napala ljekare Hitne pomoći i kamenicom gađala ambulantno vozilo, prenosi CdM.

Žena kamenovala vozilo Hitne pomoći u Pljevljima Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Incident se desio ispred prostorija Hitne, a o njemu je obaviještena pljevaljska policija.

Ovaj portal nezvanično saznaje da je starija ženska osoba zatražila da bude pregledana, u trenu kada se ekipa Hitne pomoći spremala za hitnu intervenciju u jednom od pljevaljskih ugostiteljskih lokala iz kojeg je javljeno da je jednom čovjeku pozlilo.

Dokrorica i osoblje ekipe su joj objasnili da treba da idu na hitnu intervenciju i da se ona javi izabranom doktoru u Domu zdravlja.

Umjesto toga J.G. je pokušala da se fizički obračuna sa ljekarima, a zatim gađala kamenicama u ambulantno vozilo, piše CdM.

Darko Nikčević iz Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć u Podgorici je saopštio da će se zbog napada na njihovo medicinsko osoblje u Pljevljima oglasiti sjutra.

Takođe je naveo da je zbog problema postojanja samo jedne ekipe Hitne pomoći u Pljevljima, potrebno obezbjediti dvije ekipe Hitne pomoći i po dva doktora za rad u noćnoj smjeni. Takođe, istakao je da je odluka o tome koliko će ekipa biti raspoređeno u okviru crnogorskih gradova u nadležnosti Ministarstva zdravlja.

Sve vijesti