iPhone 11 biće optočen kamenjem s MJESECA i METEORA

Autor:

Nije šala, iPhone 11 biće čudesan, a koštaće koliko i samo svemirsko čudo!

iPhone 11 biće optočen kamenjem s MJESECA i METEORA Foto: MONDO / Caviar

Telefon, koji očigledno nije sa ove planete, a nije još ni najavljen, iPhone 11 biće dosad najskuplji poseban telefon u svakom pogledu!

iPhone 11 Space Collection sadrži najmanje tri različita uređaja, prilikom čije izrade su korišćeni ne plemeniti, ne retki, nego materijali, koji se koriste isključivo za istraživanje svemira! Tako će iPhone 11 Space Collection sadržati kamenje sa meteorita, kamenje s Meseca, crnu rupu, svemirski kompas, ali i dijamante različite boje, švajcarski topaz, rubine i posebne dijamante boje konjaka.

Svi ovi elementi biće uklopljeni u karte univerzuma, koje su aktivne i moguće ih je naručiti u obliku, koji korisnik poželi.

Unikatnu kolekciju iPhone 11 telefona, koji tek treba da bude predstavljen u septembru 2019. godine, napravila je, naravno ruska kompanija Caviar, koja je ovog puta prevazišla ne samo sva očekivanja, nego i samu sebe!

Ekskluzivna, najskuplja varijanta, Universe Diamond, čija je početna cena svemirskih 49.990 američkih dolara biće napravljena u samo jednom komadu, a u redovnoj prodaji će biti još nekoliko modela, sa početnom cenom od 4.990 dolara za Explorer model.

Izdvojili bismo iPhone 11 Space Edition Soyuz, koji je napravljen od sovjetskih ostataka svemirskih letelica i komada satelita I svemirskih stanica, koje je Sovjetski savez koristio u svemirskim misijama.

Nema šta, ko želi ekskluzivan telefon - nema više šta da čeka i traži!

Izvor: Caviar

Sve vijesti